tuinaanleg-6

Van ontwerp tot aanleg

Bij Loft maken we tuinen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ons passie is het maken en uitvoeren van een tuinplan waarbij beplanting een hoofdrol speelt. We zijn gespecialiseerd in het maken van een modern ontwerp waarbij we rekening houden met alle hedendaagse activiteiten die in de tuin plaats vinden.

Wat ons bijzonder maakt is dat we het gehele proces van ontwerp tot en met de aanleg van een tuin aanbieden. Door het gehele proces in eigen handen te houden kunnen we extra aandacht geven aan de wensen van onze klanten. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij onze passie op de juiste manier kunnen uitdragen.

Een goed ontwerp vormt de basis voor een geslaagde tuin. Onze ontwerpers zoeken daarom naar zoveel mogelijk manieren om buiten te kunnen genieten. We kijken daarbij bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheden van natuurlijke zonwering. Is er behoefte om buiten te kunnen koken? Op welke manier kan verlichting een rol spelen? Of is er behoefte aan het creëren van een aantal natuurlijke speelelementen?

Al deze onderdelen vormen de basis voor een goed doordacht tuinplan. Op basis hiervan in combinatie met de wensen van de klant maken we een 3D-tuinplan. Zo kunnen we samen kijken of het door ons voorgestelde plan voldoet aan alle wensen.

tuinaanleg-4

Tuinaanleg projecten

Jouw droomtuin aanleggen?

Wij maken ook graag jouw droomtuin en willen daarom graag eens kennismaken. Vul onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.