Aanleg van tuin in Leeuwarden

 

Wij van Loft Tuinen leggen tuinen aan waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wanneer wij de tuin in Leeuwarden willen aanleggen, maken wij eerste een tuinplan waarbij beplanting een hoofdrol speelt. Wij staat bekend om ons hedendaagse ontwerp.

Doordat wij het hele proces in eigen handen houden, van ontwerp tot en met tuinaanleg, kunnen wij alle tuinwensen van onze klanten in Leeuwarden volledig doorvoeren.

 

 

tuinaanleg-leeuwarden
tuinaanleg-leeuwarden-team

Bij Loft realiseren we tuinen vanuit de overtuiging dat groen gelukkig maakt. We streven naar een tuin in harmonie met de natuur. Dat is hoe wij jouw tuin aanleggen.

Ons team van tuinprofessionals weten als geen ander hoe ze de wensen van klanten uit Leeuwarden kunnen vertalen naar een tuin waar je volledig kunt ontspannen.

Tuinaanleg projecten in buurt van Leeuwarden

”Tijdens de uitvoering was er veel ruimte om in onderling overleg tot aanpassingen van het ontwerp te komen. Het resultaat is erg geslaagd, niet alleen naar mijn eigen oordeel; ik heb veel positieve reacties vanuit de omgeving ontvangen.”

Renske Bakker

”Er werd alle tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Het ontwerp van de tuinrenovatie werd als voorstel gepresenteerd, eigen ideeën werden serieus genomen. De communicatie verliep soepel.”

Bert Schaafsma

Hulp nodig met uw tuin in Leeuwarden?

Voor het aanleggen van jullie tuin willen wij graag alle wensen meenemen in een passend voorstel. Wanneer je onderstaande velden invult, zullen wij samen een vrijblijvende afspraak maken om alle tuinwensen te bespreken.