Welkom in onze keuken!

Met aandacht creëren wij een plek waar onze klanten zich thuis voelen. Allemaal volgens ons eigen beproefde recept.

leaf-center-01

In 5 stappen de droomtuin

1.

Intake

Wij komen graag langs voor een kennismaking en horen graag wat de wensen zijn voor de nieuwe tuin. Kunnen we ook direct de tuin opmeten. En heb je nog geen idee hoe je het wilt hebben? Geen probleem, onze tuinontwerpers zullen je begeleiden en adviseren wat goed bij jullie en jullie tuin past.

2.

Onze ontwerpers maken een ontwerp hoe de droomtuin eruit komt te zien. Bloeiende beplanting in die hoek, voor de schuifpui een strak terras van keramische tegels gecombineerd met een Douglas vlonderpad omgeven door weelderige beplanting. Een begroeide pergola wat hoogte creëert en zorgt voor een fijner perspectief. Het ontwerp wordt gepresenteerd in een 3D video, zodat je een perfect beeld krijgt van de uiteindelijke tuin.

3.

Voorbereidingen

Als het ontwerp helemaal naar wens is, starten wij met de voorbereidingen. We bestellen alle benodigde materialen en planten en plannen samen de dagen wanneer we langs komen voor het aanleggen van de tuin.

4.

Het echte werk kan beginnen! Met een team van professionele tuinmannen brengen we het ontwerp tot leven. We beginnen met de grondwerkzaamheden en bouwen stapje voor stapje verder aan de tuin. Afhankelijk van de grote van de tuin kan het enkele dagen tot weken in beslag nemen.

5.

Starten met genieten!

Wanneer de tuin helemaal is aangelegd lopen we samen door de tuin en geven we een kleine tour. We geven bijvoorbeeld uitleg hoe je bepaalde planten het beste kunt onderhouden. Hierna kan het genieten beginnen!

Ook een droomtuin?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende intake

droomtuin