Loft - Lekker genieten

Tuinaanleg hovenier uit Fryslân

Wij zijn een klein team van tuin professionals die blij worden van een tuin in harmonie met de natuur. We zoeken naar de juiste balans tussen design en natuur.

Dit is Loft

Loft is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Met onze nuchtere aanpak ontwerpen & verzorgen wij tuinen in alle formaten. Passend bij het budget en wensen van onze klanten. Wij zetten dat stapje extra en doen wat we beloven. Wij geven graag advies en willen onze klanten blijven inspireren.

Met een klein beetje humor, dat wel.

teake

Teake

jildert

Jildert

team-3

Sierd

team4

Yoran

Kees

Kees

+
Blije klanten

Wij stemmen onze service af op de behoeften en het budget van onze klanten. Onze rol is om hen te helpen en te adviseren hoe de tuin het beste tot zijn recht komt.

+
Tuinontwerpen

Het kan moeilijk zijn om te visualiseren hoe de tuin eruit zou kunnen zien. Onze tuinontwerpers toveren de gedachtes van onze klanten om naar een 3D ontwerp van hun droomtuin.

+
Planten

Met grote zorg kiezen wij de juiste planten. Die niet alleen mooi zijn van zichzelf, maar de gehele tuin in bloei zetten. Met precisie gepland, strak naast elkaar of in wildverband met de juiste plantafstand.

Onze uitgangspunten

modern-ontwerp

Modern ontwerp

In de basis ontwerpen we met strakke lijnen en elementen wat zorgt voor rust en ruimte. Daaromheen creëren we een groene oase die zorgt voor een hoge biodiversiteit en veel eetbaar groen.

over-ons-ontwerp

Onderhoudsvriendelijk

Door met de natuur mee te werken creëer je natuurlijke en onderhoudsvriendelijke tuinen.

onderhoudsvriendelijk

Werken met de natuur

We houden rekening met de natuurlijke processen van de natuur. We zien de tuin niet alleen als verlenging van de bebouwing maar laten de natuur juist toe in de tuin.

We zorgen dat de tuin iets terug geeft in de vorm van bijvoorbeeld fruit, noten, kruiden, groenten, hout, bloemen of natuurlijk schoonheid.

Regenwater wordt zoveel mogelijk op natuurlijke wijze opgevangen. Door het hergebruik van hemelwater hoeft de grond niet extra nat gehouden te worden in droge periodes.

Onze missie

Bij Loft realiseren we tuinen vanuit de overtuiging dat groen gelukkig maakt. We streven naar een tuin in harmonie met de natuur.

Onze kracht is het realiseren van een moderne tuin met strakke elementen en een luxe uitstraling die wordt gecombineerd met een hoge biodiversiteit en veel (eetbaar) groen. We zoeken naar de juiste balans tussen design en natuur.

Wil je eens met ons kennismaken?

We willen je graag inspireren wat er met jouw tuin allemaal mogelijk is.