Hovenier Joure voor tuinaanleg

Hovenier in Joure voor de aanleg van je tuin? Dan bent je bij Loft Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig tuinaanleg bedrijf werkzaam in en rond Joure. Voor tuinontwerp en tuinaanleg van tuinen waar je lekker in kunt genieten.

De tuin wordt gebruikt als ruimte voor ontspanning en rust, je kunt er genieten van bloeiende planten en bomen.

Je kunt er heerlijk tot jezelf komen, er is plek om te spelen en daarnaast kun je gebruik maken van de vele eetbare planten.

hovenier-joure-thuis
hovenier-joure-team

Maak kennis met het team van Loft Tuinen. Wij zijn nuchtere hoveniers die vol passie en gedrevenheid jouw tuin in Joure omtoveren tot een plek waar je heerlijk kunt ontspannen.

Wij stemmen onze service af op de behoeften en het budget van onze klanten. Onze rol is om hen te helpen en te adviseren hoe de tuin het beste tot zijn recht komt.

Hovenier projecten in buurt van Joure

”Tijdens de uitvoering was er veel ruimte om in onderling overleg tot aanpassingen van het ontwerp te komen. Het resultaat is erg geslaagd, niet alleen naar mijn eigen oordeel; ik heb veel positieve reacties vanuit de omgeving ontvangen.”

Renske Bakker

”Er werd alle tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Het ontwerp van de tuinrenovatie werd als voorstel gepresenteerd, eigen ideeën werden serieus genomen. De communicatie verliep soepel.”

Bert Schaafsma

Hulp nodig met uw tuin in Joure?

Heb je een hovenier nodig in de buurt van Joure voor het aanleggen van je tuin? Plan een vrijblijvend gesprek met ons in, zodat we je wensen in kaart brengen en daar een passend voorstel op kunnen maken.